NOISEBOX® P1

En portabel NoiseBox som skyddar dina möten mot avlyssning och inspelning via mobila enheter, var du än är!

NoiseBox P1 håller dina samtal privata

Varje smartphone, tablet eller laptop kan med en lämplig app användas för avlyssning av allt som dess mikrofon kan höra. Detta gäller även när enheten är placerad i viloläge. NoiseBox P1 löser problemet och skyddar enkelt ert möte från obehörig avlyssning, även om du behöver ha mobila möten där portabilitet är ett krav. Lägg alla enheter med mikrofon som laptops eller mobiltelefoner i NoiseBox P1 och aktivera den. Om så önskas, koppla telefonerna eller surfplattorna till USB kontakter i NoiseBox för laddning. 

NoiseBox P1 är resultatet av ett önskemål från Polisen och Försvaret om ett bättre skydd mot avlyssning via smarta mobiler. De har testat den och funnit den mycket användbar. Sedan 2012 har tusentals NoiseBox® levererats till svenska och utländska myndigheter och företag. NoiseBox P1 är primärt riktat åt situationer där skydd mot avlyssning önskas i ett portabelt format, tex. i förhörssituationer på fält. NoiseBox P1 har plats för flera mobiler samt en och annan surfplatta.

Funktioner i NoiseBox P1

ikoner_67

Den tåliga väskan är IP67 klassad.

ikoner chargex4

Fyra mobiler kan samtidigt laddas via USB-uttag inbyggda i NoiseBox.

ikoner x8_phone

Ungefär 8 st mobiltelefoner får plats i NoiseBox P1.

ikoner_wave2

NoiseBox® baseras på avancerade ljudalgoritmer utvecklade av MARENIUS.

Noisebox fungerar genom att inbyggda högtalare och specialutvecklad elektronik genererar ett bredspektralt akustiskt brus. Bruset blockerar effektivt mikrofonen i mobiler eller andra ljudupptagande enheter som placerats inne i Noisebox enheten. Detta gör att telefoner kan vara påslagna under konfidentiella samtal utan risk för avlyssning. Skulle telefonen ringa, hörs detta ändå på utsidan Noisebox så inga viktiga samtal missas och om så önskas kan kan även telefonerna laddas under tiden då Noisebox används via 4 USB kontakter placerade inne i enheten.
 

NoiseBox P1 tål tuffa tag

NoiseBox P1 är byggd för att tåla både väta och krävande miljöer. Väskan är IP 67 klassad och konstruerad av slagtålig PP (Polypropylen) som är extremt motståndskraftigt mot högintensiva träffar från tex. slag.

batterier

Kan beställas med batteripack

Som tillbehör finns även ett batteripack för drift av NoiseBox P1 utan extern matning.

NoiseBox P1

Noisebox P1 produceras i svart Polypropylen

Tekniska specifikationer

Ljud utanför NoiseBox:

40dBA @ 1m

Yttermått:

390x310x170mm

Innermått:

350x170x165mm

Vikt:

4 kg 

Strömförsörjning:

12 or 24 VDC (Biladapter är inkluderad!)