NOISEBOX® W1

Skyddar dina möten mot avlyssning och inspelning via mobila enheter!

NoiseBox W1 håller dina samtal privata.

Varje smartphone, tablet eller laptop kan med en lämplig app användas för avlyssning av allt som dess mikrofon kan höra. Detta gäller även när enheten är placerad i viloläge. NoiseBox W1 löser problemet och skyddar enkelt ert möte från obehörig avlyssning. Lägg alla enheter med mikrofon som laptops eller mobiltelefoner i NoiseBox W1 och aktivera den. Om så önskas, koppla telefonerna eller surfplattorna till USB kontakter i NoiseBox för laddning. 

NoiseBox W1 är resultatet av ett önskemål från Polisen och Försvaret om ett bättre skydd mot avlyssning via smarta mobiler. De har testat den och funnit den mycket användbar. Sedan 2012 har tusentals NoiseBox® levererats till svenska och utländska myndigheter och företag. Den snygga lådan i massivt bok eller ek-trä byggs hantverksmässigt i Sverige och passar väl in i varje konferensrum. Det finns plats för flera mobiler samt en och annan surfplatta.

Funktioner i NoiseBox W1/WE1

ikoner_magnet2

Ett magnetlås håller lådan väl stängd för bästa ljuddämpning.

ikoner chargex4

Fyra mobiler kan samtidigt laddas via USB-uttag inbyggda i NoiseBox.

ikoner laptop_X8

Upp till 8 st laptops får plats i NoiseBox W1.

ikoner_wave2

NoiseBox® baseras på avancerade ljudalgoritmer utvecklade av MARENIUS.

Noisebox fungerar genom att inbyggda högtalare och specialutvecklad elektronik genererar ett bredspektralt akustiskt brus. Bruset blockerar effektivt mikrofonen i mobiler eller andra ljudupptagande enheter som placerats inne i Noisebox enheten. Detta gör att telefoner kan vara påslagna under konfidentiella samtal utan risk för avlyssning. Skulle telefonen ringa, hörs detta ändå på utsidan Noisebox så inga viktiga samtal missas och om så önskas kan kan även telefonerna laddas under tiden då Noisebox används via 4 USB kontakter placerade inne i enheten.
 

NoiseBox W1 finns i olika material

Olika material ger olika uttryck och för att NoiseBox skall perfekt i sin omgivning, så om det är i konferenslokalen eller på ett kontor, går samma produkt att få i två olika material. Tekniken inne i lådan och funktionen är densamma.

NoiseBox W1

Noisebox W1 produceras i Bok

NoiseBox WE1

Noisebox WE1 produceras i Ek

Tekniska specifikationer.

Ljud utanför NoiseBox:

38dBA @ 1m

Yttermått:

500x350x350 mm

Innermått:

410x310x310 mm

Vikt:

14 kg 

Strömförsörjning:

24 VDC, 30 VA (medföljer)