NOISEBOX® S1

Skyddar dina möten mot avlyssning och inspelning via mobila enheter!

NoiseBox S1 håller dina samtal privata

Varje smartphone, kan med en lämplig app användas för avlyssning av allt som dess mikrofon kan höra. Detta gäller även när enheten är placerad i viloläge. NoiseBox S1 löser problemet och skyddar enkelt ert möte från obehörig avlyssning. Lägg alla enheter med mikrofon som surfplattor eller mobiltelefoner i NoiseBox S1 och aktivera den. Om så önskas, koppla telefonerna eller surfplattorna till USB kontakter i NoiseBox för laddning. 

NoiseBox S1 är resultatet av ett önskemål från Polisen och Försvaret om ett bättre skydd mot avlyssning via smarta mobiler. De har testat den och funnit den mycket användbar. Sedan 2012 har tusentals NoiseBox® levererats till svenska och utländska myndigheter och företag. Den snygga lådan i massivt bok, ek eller björk-trä byggs hantverksmässigt i Sverige och passar väl in i varje konferensrum. Det finns plats för flera mobiler samt en och annan surfplatta.

Funktioner i NoiseBox S1

ikoner_magnet2

Ett magnetlås håller lådan väl stängd för bästa ljuddämpning.

ikoner chargex4

Fyra mobiler kan samtidigt laddas via USB-uttag inbyggda i NoiseBox.

ikoner_12xphone

Ungefär 12 st mobiltelefoner får plats i NoiseBox S1.

ikoner_wave2

NoiseBox® baseras på avancerade ljudalgoritmer utvecklade av MARENIUS.

Noisebox fungerar genom att inbyggda högtalare och specialutvecklad elektronik genererar ett bredspektralt akustiskt brus. Bruset blockerar effektivt mikrofonen i mobiler eller andra ljudupptagande enheter som placerats inne i Noisebox enheten. Detta gör att telefoner kan vara påslagna under konfidentiella samtal utan risk för avlyssning. Skulle telefonen ringa, hörs detta ändå på utsidan Noisebox så inga viktiga samtal missas och om så önskas kan kan även telefonerna laddas under tiden då Noisebox används via 4 USB kontakter placerade inne i enheten.
 

NoiseBox S1 finns i olika material

Olika material ger olika uttryck och för att NoiseBox skall perfekt i sin omgivning, så om det är i konferenslokalen eller på ett kontor, går samma produkt att få i tre olika material. Tekniken inne i lådan och funktionen är densamma.

NoiseBox S1

Noisebox S1 produceras i Bok

NoiseBox SE1

Noisebox SE1 produceras i Ek

NoiseBox SB1

Noisebox SB1 produceras i Björk

Tekniska specifikationer

Ljud utanför NoiseBox:

25dBA @ 1m

Yttermått:

410x290x290mm

Innermått:

270x160x200mm

Vikt:

17 kg 

Strömförsörjning:

24 VDC, 30 VA (medföljer)